Informații
pentru participanți

La Școala de vară „Responsabilitate pentru viitorul nostru” pot participa elevi de la liceele din judeţul Bacău şi studenţi de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, în limita locurilor disponibile.

Pentru înscriere vă rugăm accesaţi secţiunea Înscriere (butonul roşu) şi completaţi formularul, selectând activităţile la care doriţi să participaţi. Veţi primi, la adresa de e-mail indicată, o confirmare a înscrierii dumneavoastră.

Data limită pentru înscriere: 9 iulie 2023

Vor primi certificate de participare elevii/studenţii care sunt prezenţi la cel puţin patru activităţi de tip Atelier.

 

Elevii şi profesorii însoţitori, participanţi la Şcoala de vară „Responsabilitate faţă de viitorul nostru”, se pot caza în căminul nr. 4. al Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, situat pe str. Violetelor nr. 9 A, începând de duminică, 16 iulie 2027.

Acordul părinţilor privind cazarea în cămin, disponibil aici, trebuie adus şi predat luni, 17 iulie 2023, la deschiderea Şcolii de vară, în Aula „Vasile Alecsandri”, la ora 9.

Anunţ privind cazarea şi masa

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău sprijină participanţii la Școala de vară prin oferirea, în regim gratuit, a cazării în căminele Universităţii (pentru elevii care nu au domiciliul în Bacău şi pentru profesorii însoţitori ai acestora) şi a unei mese de prânz pentru toţi participanţii, la Restaurantul Universităţii.

Elevii pot beneficia de cazare doar dacă sunt însoţiţi de un cadru didactic de la unitatea şcolară de care aparţin şi în baza unei declaraţii de acord din partea părinţilor, care va fi prezentată în original. Model aici.

Harta locaţiilor de interes

Regăsiţi aici harta campusurilor Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău

În această secțiune vor fi postate indicații privind locația evenimentelor și alte informații utile pentru participanți.